İBB Şair Erdem Bayazıt Ortaokulu

Vizyon: Önce okul çevremizde, daha sonra il düzeyinde, akademik, sosyal ve sportif etkinliklerdeki başarıları ile adından söz ettiren, iletişimi kuvvetli, kendine güvenen mutlu bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Eğitimciler olarak görevimiz; öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu, evrensel insani değerlere ve milli değerlere sahip çıkan, çevresinde olup bitene duyarlı, kendi geleceğinde ve ülkesinin geleceğinde önemli bir yeri olacağını bilen, yaratıcı ve üretken bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09.00 - 15.10
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ibbsairerdembayazit.meb.k12.tr

Adres - BAŞAKŞEHİR MAH. ERDEM BAYAZIT CAD. ŞAIR ERDEM BEYAZIT ORTAOKULU BLOK NO: 1 BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - BAŞAKŞEHİR MAHALLESİ ERDEM BAYAZIT CADDESİ NO:1 2.ETAP BAŞAKŞEHİR

Ulaşım Bakırköy yönünden 98 hatlı otobüs ile Başakşehir 1. Etap Camii durağında, Şişli-Taksim ve Aksaray yönünden 89C hatlı otobüs ile Başakşehir 1. Etap Camii durağında, Eminönü-Aksaray yönünden 146B hatlı otobüs ile Başakşehir 1. Etap Camii durağında inilerek okulumuza ulaşılabilir. Yenikapı-Kirazlı-Metrokent metrosuyla Başak Konutları durağında inilerek İstiklal Caddesi takip edilir ve okulumuza ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde